welkom bij METTAANDACHT

Terry

Zeer leerzame training en ook heel toepasbaar!

Conny

Ik heb de training als heel inspirerend ervaren. Ruimte om ervaringen te delen en heel belangrijk heldere antwoorden te krijgen op je vragen.

Anoniem (4)

Dank je wel voor deze training!

Peter

De wekelijkse sessies boden een rustpunt om Mindful te zijn, te kijken naar mijn gewoonten zoals impulsieve reacties. Mindfulness leert me een stapje terug te doen, ik heb er van genoten!

Anoniem (1)

Deze training heeft mij ’tools’ gegeven om meer bewust te zijn van mijn gedachten en gevoelens. Dat geeft rust. Ik heb een mooi cadeautje aan mezelf gegeven.

Anoniem (2)

Ik vond de training zeer prettig. Fijne uitleg van Jos en voldoende ruimte voor vragen. Mooi hoe een groep onbekenden zich kwetsbaar durft op te stellen.

Anoniem (3)

Het was een erg mooie ervaring om te leren dat je actief positieve, leuke, mooie gedachten kunt trainen door gewoon te kijken, te horen of te voelen. Op ieder moment van de dag.

Onze passie voor en kennis over Mindfulness delen om jouw welzijn te verbeteren

mettaandacht biedt

Mindfulness 
Ontwikkeld door Jon Kabat-Zinn en voor iedereen waar stress, drukte, onrust een rol speelt .
Maak kennis met Mindfulness in deze training van 8 weken.

Met aandacht ouder worden
Ouder worden is een cadeau, maar net als in iedere levensfase kennen ook ouderen stress, verdriet, eenzaamheid. Speciaal voor ouderen (zonder harde leeftijdsgrens) bieden wij deze training aan.

Mindfulness en dementie
De term dementie is beladen, roept vaak angst en onzekerheid op. Deze aangepaste training richt zich op mensen waar kortgeleden dementie is gediagnostiseerd EN hun partner.

Daarnaast is er de cursus Boeddhisme.
Mindfulness vindt haar oorsprong
in Boeddhisme, verdiep je meditatie
en ontdek hoe te leven in vriendelijkheid.

Meditatie sessies
Als ondersteuning bij de 
Mindfulness training of als ondersteuning
in je dagelijkse leven.